Gezichtsreinigingsdoekjes zijn een erg populair product onder vrouwen. De doekjes worden gebruikt om het gezicht te reinigen en make up te verwijderen. Ze zijn een snel en effectief alternatief en worden niet alleen thuis gebruikt, maar vaak ook meegenomen (in de tas) voor onderweg, op het strand of op vakantie.

 

Bij vrijwel elke drogist en supermarkt zijn de doekjes verkrijgbaar en ze zijn gemakkelijk te vinden in het schap verzorgingsproducten. Echter, de verpakkingen van de diverse A merken en huismerken zijn vrijwel gelijk. Ze bestaan allemaal uit een flexibele folie met een hersluitbaar etiket of een plastic hersluitbaar klepje.

 

De consument ziet dus nauwelijks verschil tussen een A merk en een huismerk. Hier willen we graag verandering in brengen en vragen jou daarom met ons mee te denken!

 

Voor één van onze gerenommeerde klanten, Beiersdorf AG, met name bekend van het merk Nivea, zijn we op zoek naar een nieuwe verpakkingsvorm en/of concept met het doel zich te kunnen onderscheiden van de concurrerende producten in het schap.

 

We dagen creatieven en designers uit om ons te verrassen en een unieke verpakking of verpakkingsconcept te bedenken of ontwerpen, die zowel gebruiksvriendelijk(er) als aansprekender is voor de consument. 

 

 

DOE MEE! 

Meer informatie of meedoen via www.battleofconcepts.nl 

 

 

Prijzen(geld):

Het prijzengeld is in totaal €4.500,- en is vrij te besteden: 

 

Bovendien maken de winnaars kans op een eventuele vervolgopdracht om te helpen het winnende concept (of een combinatie van concepten) om te zetten in een werkend prototype.

 

Belangrijk:

- Meer informatie of deelnemen aan deze challenge kan via www.battleofconcepts.nl 

- Lees de volledige opdrachtomschrijving en de voorwaarden zorgvuldig door voordat je start met het uitwerken van je concept

- Deelname staat open voor iedereen (studenten, creatieve (young) professionals, startups, etc)

- Meerdere inzendingen per deelnemer/team toegestaan

- Lees hier 10 tips voor het bedenken van innovatieve ideeën